Akademia Purity

Your future – in – your hands

Akademia Purity

Akademia është përfaqësuese e Universitetit York dhe Fakultetit Izraelit të Kozmetikës Mjekësore
për Evropë. Përveç studimeve të saja, Akademia ofron mbi 50 kurse dhe trajnime profesionale. Për
trajnime të saj. Akademia lëshon çertifikata që garantojnë profesionalizëm dhe njihen në gjitha
shtetet e BE-së dhe territorin e SHBA. Akademia PURITY posedon licenca ndërkombëtare.

Universiteti York

Universiteti York u themelua 20 vjet më parë në Kaliforni dhe në Hawaii, SHBA. Ai përbëhet nga 12
fakultete, në të cilat studiohen mbi 90 fusha. Një nga këto 12 fakultete është Fakulteti i Estetikës dhe
Kozmetikës, me vendndodhje në Izrael. Ky universitet prodhon gjithashtu kozmetikën e tij PURITY,
duke përdorur përbërës natyralë nga bimët Hawai, dhe prodhimin e nanoteknologjisë Izraelite.
Prodhimi ndodhet në Izrael. Ky Universitet ndodhet në 15 vende të botës. Një nga këto ndodhet edhe në Ballkan.

Kozmetika Purity

Kozmetika Purity është kozmetika e fjalës e fundit dhe më e azhurnuar, e prodhuar
nanoteknologjikisht për sallonin profesional, si dhe përdorimin personal. Bimët Havaja dhe Izraeli
dhe proceset nanoteknologjike izraelite përdoren për prodhim. Kjo kozmetikë u prezantua për herë
të parë në Evrope nga Akademia Purity, e cila është një përfaqësuese për Evropë me qendër në

Beograd.

 

Fakulteti i Kozmetikës Mjekësore

Fakulteti i Kozmetikës Mjekësore në Tel Aviv është themeluar në 1997. Njihet në të gjithë botën për
metodat dhe teknikat më të mira të mësimdhënies në fushën e kozmetikës mjekësore, estetikës,
make-up, Wellness, Spa dhe trendët e modës. Fakulteti prodhon 4 linja kozmetike nanoteknologjike
Purity, NMF, Purity plus dhe kozmetikë mjekësore. Planet e zhvillimit do të zgjerohen në tregun
Evropian me të vetmin qellim për ofrimin e dijeve dhe teknologjive moderne në fushën e bukurisë.

KOZMETIKA PROFESIONALE DERMALOGIST

Kozmetika profesionale Dermalogist është zhvilluar gjatë dhjetë viteve të punës në trajtimin e
kushteve dhe llojeve të ndryshme të lëkurës. Përfaqëson një simbiozë në punën e kozmetologut,
etatistëve dhe mjekëve dermatologë. Secila prej përgatitjeve zhvillohet gradualisht me shtimin e
përbërësve që rrisin efektin dhe terapinë dhe çojnë në rezultatin e efektit përfundimtar, që është një
klient i kënaqur. Qëllimi ynë ishte të zhvillonim preparatet që do të plotësojnë të gjitha pritjet e
klientëve dhe profesionistëve për trajtime të lëkurës në punën tonë të përditshme.

Akademia PURIITY.

.